Om Christine Christensen

Den korte version

Jeg hedder Christine Christensen og er sundheds- og livsdesigncoach.

Jeg hjælper kvinder med at skabe højt vibrerende sundhed, på fysisk, mental og spirituel niveau.

Kvinder, der ønsker at leve fra mere fra sandheden i hjertet frem for 'bør og skal', men som har svært ved at mærke den.

Kvinder, der ikke længere orker at leve med frustrationen;

'Hvorfor er det så svært at holde fast og komme i mål, når jeg inderligt ønsker mig det'?

Jeg har en faglig baggrund som certificeret Mindfulness Master Coach v/ MindfulSolutions, Liselotte Ellegaard. Jeg har ligeledes en proffesionsbachelor i sygepleje, og har gennem 15 år arbejdet med mennesker i alle aldre og livssituationer.

For løbende inspiration og udvikling har jeg styrket min faglighed med en lang række relevante kurser og forløb. De har alle grene ind i det, som er vigtigt for at skabe mental og spirituel sundhed samt det perfekte livsdesign;

  • Frem i Livet, Livsdesign v/ Soulaima Gourani
  • At Lykkes v/ Henrik Leslye og Soulaima Gourani
  • 4D Profilen v/ Henrik Leslye
  • Enneagrammet Next Level v/ Flemming Christensen, Think About It
  • Spiritual Awakening v/ Charlotte Frimann
  • Chakra og Selvudvikling v/ Maj Westphal
  • Sofias Circle v/ Sofia Manning
  • Skyggebasis v/ Mette Holm
  • Lær' at træffe de rigtige valg v/ Mette Holm

Den lange version

Personligt er jeg mor til to teens, selvstændig, husejer, løber, kostnørd, kreativ, fraskilt, lykkelig, stærk, sårbar og sund.

De første 20 år at mit voksenliv var præget af kedelige udefrakommende hændelser, som i høj grad påvirkede min livsretningen. Jeg tog en del personlige valg, som bar præg af, at jeg blot fulgte strømmen og lod tilfældighederne styre.

Man kan vel sige, at det var alt andet end bevidst livsdesign. 

Mit liv har ikke budt på hverken mere eller mindre end gennemsnittet. Når livet har været svært, har jeg intuitivt fundet min vej og blevet styrket i bevidstheden om, hvem jeg er, og hvad jeg vil have mere af i mit liv. 

En af mine største kampe er idag blevet min vildeste sejer. Som 25 årig helbredte jeg mig selv for kronisk tarmbetændelse, Colitis Ulcerosa. Metoden var en specifik og nærende diæt, som jeg fulgte i 2 år. At sygdommen kaldes kronisk betød naturligvis, at jeg ikke mødte opbakning fra lægerne. Heldigvis vandt min overbevisning om, at kroppen er magisk og kan helbrede sig selv, når den får de rette betingelser. Motivationen voksede i takt med, at min krop kom tilbage i balance. Min indsats gjorde, at jeg siden 2001 har været 100% fri for kronisk tarmbetændelse.

Da min identitet forsvandt...

Da jeg var midt i 30'erne, oplevede jeg en af mine værste livskriser, nemlig skilsmisse. Med to små børn følte jeg en dyb sorg over at miste min familie. Jeg var tynget af dårlig samvittighed over for mine elskede børn. Jeg oplevede tab af identitet, for hvem var jeg egentlig uden min familie? Jeg ramte virkelig bunden med en ubærelig smerte. 

Heldigvis fik jeg efter nogle måneder nok. Jeg formåede at ændre mindset og fandt min vej tilbage - heldigvis endnu stærkere end før, med en ny groundet identitet.

Jeg tog de første spæde skridt mod mit nye High Level Livsdesign.

Fra Mere til Bedre

Det er det bedste ved mit nye livsdesign

Når jeg ser på mit liv som en tidslinje, har det ændret sig radikalt. Det er der naturligvis ikke noget mærkeligt ved, men idag er det ikke længere tilfældighederne, som styrer mit liv. I dag er det mig selv. Jeg har flyttet mig;

Fra mere til bedre.

Fra fravær til nærvær.

Fra kamp til handlekraft.

Fra frygt til tillid

Fra hamsterhjul til livsdesign.

Et skift som dette er muligt, når vi er tro mod vores livsværdier, finder svaret i hjertet og er mindfuldt bevidst om det, vi vælger. 

Vi kan vælge at blive i vores smerte og dårligdom.

Vi kan også vælge at flytte os mentalt, spirituelt og fysisk til et bedre sted.

At flytte sig kan være en nærmest umulig kamp, men ALLE kan ændre på noget, hvis de vil og får den rette guidning.

Præcis dette er min passion; At hjælpe mennesker med at skabe deres livsdesign, hvor de løftes op i det fri og inspireres til at se de fantastiske veje, som vi også kan vælge her i livet. Mentalt, energetisk og helbredsmæssigt.

Jeg vil inspirere mennesker til at finde deres egen frihed, til at mærke potentialet og til at styre uden om det, som dræner. 

Jeg vil hjælpe med at synliggøre, at der er en ny og bedre sti, som kun venter på at blive trådt. En sti som fører til nyt og lækkert livsdesign.

Ved at kombinere min sygeplejefaglige erfaring, min passion for sund og nærende kost samt redskaber inden for mindfulness, coaching og livsdesign, har jeg en bred vifte af kompetencer til at skabe kropslig balance, mentalt overskud og indre ro. 

 

Mit hjerte brænder for at guide og inspirere

Jeg har allerede hjulpet mange skønne mænd og kvinder med at skabe det livsdesign, som de drømmer om. Hvad har det så givet dem?

Det er præcis det, som er så fantastisk, for livsdesign er naturligvis 100% individuelt. Mange finder styrke til at følge deres passion, får integreret ny livsstil, får pludselig overskud og nærvær. Fokus og energien flyttes fra det, som dræner, til det som fører dem frem i livet. Alt sammen fordi, de bliver bevidste om det fantastiske ved at blive sin egen livsdesigner. 

Du kan læse deres historier her.

Taler dette til dig, så inviteres du hermed til at lave en meget vigtig investering i dig selv, med mig som din livsdesigncoach. Det uanset om du står i en konkret livskrise, eller om du drømmer om at steppe op i livet, hvor du går fra mere til bedre. 

Kærligst...

Christine Christensen, Mindful Inspire

 

Få en gratis afklarende samtale

Har du spørgsmål eller andet du ønsker at afklare, så kontakt mig endelig.

Jeg tilbyder gratis afklarende samtale, hvor vi kan finde ud af, om jeg er den rette til at hjælpe dig.

Følg mig på Instagram