OM CHRISTINE CHRISTENSEN //

DEN KORTE VERSION

Jeg hedder Christine og er skilsmisse- og lifecoach, diætspecialist og sygeplejerske.

Jeg har en faglig baggrund som Mindfulness Master Coach, er professionsbachelor i sygepleje samt uddannet inden for salg og dekoration.

I Mindful Inspire hjælper jeg mennesker med at blive symptomfri, hvis de er diagnostiseret med kronisk tarmbetændelse, Colitis ulcerosa eller Crohns.

Metoden er en konkret diæt, med fokus på specifikke kulhydrater og optimal ernæring, og eftersom en stor livsstilsændring også kræver et fokuseret og motiveret mindsæt, er coaching og sparring ligeledes en del af løsningen.

Læs mere om løsningen HER  

 

Desuden hjælper jeg mænd og kvinder via 1:1 forløb med at tackle de udfordringer, som kan følge med en skilsmisse. Da det er meget individuelt, hvordan den enkelte gennemlever denne livskrise, vil det altid være klientens fokus og oplevelse, som er udgangspunktet for sessionerne.

Læs meget mere om forløbet Skilt Og Lækker Igen her. 

 

 

DEN LANGE VERSION

Ud over min faglige baggrund er jeg også mor, selvstændig, husejer, løber, kreativ, fraskilt, lykkelig, stærk, sårbar og sund.

Mit liv har ikke budt mig hverken mere eller mindre end gennemsnittet. Men når livet har været svært, så har jeg fundet min vej og blevet styrket i bevidstheden om, hvem jeg er, hvad jeg vil, og hvad jeg tillader i mit liv.

En af mine helt store sejre var, da jeg tilbage i 90'erne helbredte mig selv for Colitis Ulcerosa. En såkaldt kronisk tarmbetændelse. Metoden var en specifik og meget nærende diæt.

Det er ingen hemmelighed, at jeg på ingen måde mødte forståelse og opbakning fra lægerne. Det betød heldigvis intet for min motivation, for jeg kunne mærke, hvordan min krop, dag for dag, kom tilbage i balance, og nu, på tyvende år, er 100% fri for kronisk tarmbetændelse.

Én anden af de barske var skilsmissen i 30'erne. Den sendte mig ud i en tung livskrise. Jeg følte dyb sorg over tabet af min familie, var tynget af dårlig samvittighed over for mine elskede børn og oplevede tab af identitet. Jeg ramte virkelig bunden med en ubærlig smerte.

Heldigvis fik jeg nok, og jeg formåede at ændre mindset og kom tilbage - endnu stærkere end før.

Et skift som dette er muligt, når vi er mindfulde og bevidste om det, vi vælger.

Vi kan vælge at blive i vores smerte og dårligdom.

Vi kan også vælge at flytte os mentalt og helbredsmæssigt til et bedre sted.

At flytte sig kan være en nærmest umulig kamp, men ALLE kan ændre på noget, hvis de vil og får den rette guidning.

Præcis dette er min passion; at hjælpe mennesker op i det fri og inspirere til at se de fantastiske veje, som vi også kan vælge her i livet. Mentalt og helbredsmæssigt.

Jeg vil inspirere mennesker til at finde deres egen frihed, til at mærke potentialet og til at komme væk fra det som dræner.

Jeg vil vejlede og vise mennesker med kronisk tarmsygdom, at det er fuldt ud muligt, at spise sig symptomfri og forhåbentlig, som jeg selv, 100% rask.

Jeg vil hjælpe med at synliggøre, at der er en ny og bedre sti, som kun venter på at blive trådt.

Som sygeplejerske møder jeg mennesker i krise og med sygdom, som belaster. Jeg ser, hvordan kriser og sygdom takles meget forskellig.

Når det hele brænder på, er det en udfordring at se muligheder og løsninger. Det kan nærmest synes umuligt!

Her brænder mit hjerte for at guide og inspirere.

Ved at kombinere min brede sygeplejefaglige viden, min passion for sund og nærende kost samt redskaber inden for mindfulness og coaching, har jeg en bred vifte af kompetencer til at skabe kropslig balance, mentalt overskud og indre ro.

Jeg har allerede hjulpet flere fantastiske mennesker med at finde ro, overskud, ja faktisk ind til kernen i deres eget liv. Du kan læse deres historie HER.

Jeg håber, at du også vil give mig mulighed for at hjælpe dig.

Hør hvordan ved at kontakte mig HER. Jeg tilbyder en GRATIS afklarende telefonsamtale.

Kærligst...

Christine Christensen // mindful inspire